NÄSTAN, NÄSTAN FRISK.

Skulle ut och skotta av bilen all snö inför i morgon bitti. ÄNTLIGEN FÅ BÖRJA JOBBA IGEN! Men vad händer känner med en gång att halsen inte riktigt är med på banan. Får se hur det går imorrn. Det är så fruktansvärt tråkigt att vara sjuk.

MEN!!  Dessa trökiga dagar jag har vart hemma har jag fått lov att sysselsätta mig med något och gissa vad jag hittade till mitt förfogande?! Mitt gamla the sims spel, så har suttit klistrad framför det nu hela dagen. Så när jag skulle ut till bilen kändes livet liksom så konstigt, som om jag fortfarande levde i min Syréndal som jag så fint har döpt mitt nya the Sims kvarter för.

Nu ska jag snart äta upp lite rester, sen duscha av mig all sjuka och sen gå och lägga mig och hoppas bli ännu friskare tills imorgon. Ska lägga upp lite gamla bilder jag hittat på den här datorn. Sjukt kul att kolla igenom, otroligt många grejer jag glömt bort att jag änns vart med om.


Ha en trevlig vecka, det är nu allt börjar, varje dag.

/Maja Kronvall


Jag och Olle bror på min 18-årsdag.


Hilton och jag slappar lite



Nyår för två år sen



Julen för två år sen


Innan Hilton fick flytta hem.



ocg igen..

Gud vad mycket gammalt haha.

2010 MED STORA, SMÅ STEG.

Jag intar det nya året med att stanna kvar hemma i Falun och arbeta på Romme Alpin.
Livet flyter på, just nu är jag riktigt förkyld och ligger däckad hemma på min enda lediga dag denna vecka. Sjukanmälde mig nyss för i morgon också. INTE KUL!
I sommar har jag ingen aning om vad som kommer att hända, antagligen jobba. För i höst ska jag börja plugga i Uppsala. Folkhögskola första året på en skrivarlinjen sen får jag se vad det blir. Kanske mäklarlinjen i Gävle? Axel ska också till Uppsala, skönt.
Att bo hemma är otroligt skönt. Märker dock att jag är van vid att bo själv efter Stavanger.
Allting är faktiskt riktigt bra just nu. Förutom förkylningen vill säga. Har träffat väldigt många nya trevliga vänner på Romme, jag vet ungefär vad som kommer att hända senare i år och alla mina nära och kära mår bra.
Det enda lilla negativa jag kan komma på är att Anna Hämberg har flyttat till Uppsala, fast det är egentligen inte negativt, mer kul att få komma och hälsa på då och då. Fast saknar vardagen med henne.
Nu tillbaka till tv-tittande och tillfrisknande.
Ha en trevlig dag!
Jag och axel uppe i eiffeltornet hösten 2009

RSS 2.0